Witamy na www.CS-Przedmiescie.pl
FFA
21
193.33.177.21:27076
TP
14
31.186.83.177:27321
Nowym właścicielem sieci CS-Przedmiescie.pl został maniga
Przesunięty przez: MASS 2012-01-31, 19:23 |
WYGRAJ NAGRODY !!! PRIZERS.PL |
| Autor |
Wiadomość |
|
Informacje ogólne
Status: Offline
|
Wysłany: 2012-01-31, 18:23 WYGRAJ NAGRODY !!! PRIZERS.PL
|
|
|
Przedstawiam wam serwis zarobkowy Prizers.pl
Jest to serwis w którym możemy wygrać nagrody, od czipsów przez gry i filmy aż po Xboxa czy monitory...
Jeśli chcecie się zarejestrować daję wam mój reflink http://prizers.pl/?ref=21976 , jesli sie z niego zarejestrujecie ja dostane dodatkowe 2 PZ jak również moja droga do VIP'a się skróci, ale wy nic nie tracicie...
Te wszystkie nagrody można wygrać za punkty które nazywają się PZ...
Można je uzyskać na różne sposoby:
Codzienne logowanie się – 2 PZ
Codzienne ankiety – 2 PZ
Codzienny rebus – 2 PZ ( ciężko na niego trafić )
Gra ( w zależności od naszego szczęścia i umiejętności możemy zdobyć dużo PZ )
MP3 – 2 PZ ( na stronie dodawane są co jakiś czas MP3 do przesłuchania , po przesłuchania wyskakuję nam captcha do przepisania , po prawidłowym wpisaniu PZ są na naszym koncie
Zaproszenia – 2 PZ ( zapraszając osoby otrzymujemy za każdą 2 PZ , po uzbieraniu 20 reffów , przyznane nam zostaję konto VIP )
Co daje konto VIP ?
Otóż konto to działa jak konto PREMIUM , codziennie mamy do wykorzystania 6 kredytów w grze , więcej punktów za logowanie się i za ankiety...
Co miesiąc serwis informuje o restocku (rozdaniu nagród) i własnie w tym czasie mozemy wymienić swoje punkty na nagrody, ja osobiście narazie wygrałem Mysz do komputera, wymieniłem te punkty bo nie miałem dużo, aby sprawdzić czy ten serwis naprawdę nie jest oszustwem, no i moja myszka trafiła do mnie po 4 dniach (poczta Polska się muli XD), teraz zbieram na cos grubszego...
Tu daje wam filmik w którym pewien gosciu wygrał xBoxa...
http://zarabiamy.org/topi...-by-stiuil06-d/
Więc bardzo serdecznie wszystkich zachęcam do udziału w tym serwisie...
Wrazie jakichkolwiek pytan czy problemów piszcie na gg: 12943797 |
|
|
|
 |
|
Maskotka
Informacje ogólne
Otrzymała 100 ammo
|
Klikając w reklamy pomagasz w utrzymaniu sieci.
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|